WHIPPED CREAM
sobota, 4 czerwca 2016

RÓŻANA OWSIANKA ŻYTNIA Z SOSEM TRUSKAWKOWYM I PRAŻONYMI MIGDAŁAMI

›
Składniki na 4 porcje: 15 łyżek otrąb żytnich,  3 szklanki waniliowego mleka ryżowego (lub dowolnego), 1 łyżka wody różanej, szcz...
11 komentarzy:
sobota, 20 lutego 2016

PIECZONE OWOCE POD KRUSZONKĄ Z MASŁA ORZECHOWEGO

›
Zapiekane owoce pod orzechowo - klonową kruszonką to śniadanie, które wymyśliłam i zaczęłam praktykować podczas nudnych, samotnych poranków...
42 komentarze:
niedziela, 17 stycznia 2016

MUFFINY SZPINAKOWE

›
Wytrawne muffinki należą do grona moich ulubionych. Są idealne na śniadanie, z gorącą kawą albo jako przekąska. Jeszcze ciepłe, smakowały...
69 komentarzy:
środa, 13 stycznia 2016

DORSZ Z KARDAMONEM W KOKOSOWEJ PANIERCE

›
Mój dziadek zawsze mawiał: "jedzcie dorsze, bo są dania jeszcze gorsze" . No i faktycznie, miał rację. Świeża, biała ryba to całk...
22 komentarze:
poniedziałek, 11 stycznia 2016

DELIKATNY KREM PIECZARKOWY

›
Zima to dla mnie przede wszystkim gorące, treściwe dania, gęste zupy, wszystko, co rozgrzewa i nie pozwala nam zbytnio się wychłodzić. Nie ...
39 komentarzy:
niedziela, 13 grudnia 2015

WYTRAWNA OWSIANKA Z AWOKADO, JAJKIEM, PAPRYKĄ I CZARNYM SEZAMEM

›
Owsianka na słono, niech się dzieję, a co tam! Proste śniadanie, które w energetyzujący sposób zapewni Wam z pewnością nieco bardziej ekscy...
30 komentarzy:
sobota, 5 grudnia 2015

POMARAŃCZOWA OWSIANKA Z MANGO I KOKOSEM

›
Co powiecie na pyszną, sycącą pomarańczową owsiankę z nutką kokosa, mango i bananem? To nie wszystko, jest jeszcze świeża melisa i chrup...
55 komentarzy:
środa, 11 listopada 2015

NALEŚNIKI PODWÓJNIE GRYCZANE Z FETĄ I ORZECHAMI

›
Dobre wolne to długie wolne. Najlepiej nieoczekiwane (choć w przypadku 11 listopada ciężko tu o zaskoczenie), w środku tygodnia, leniwe. Na...
32 komentarze:
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer
Obsługiwane przez usługę Blogger.